“Let’s go on an adventure”

Bilbo Baggins (The Hobbit)

Beleef een onvergetelijk, avontuurlijk weekend in het bos waarbij je kennismaakt met Krav Maga op veilige afstand – realistische zelfverdediging + outdoor-activiteiten met o.a. een gezellig kampvuur en lekker (echt) eten!

Ken je dat gevoel?

Je wil dolgraag even weg van het apocalyptisch gevoel dat de wereld elk moment kan instorten. Je hebt nood om even zorgeloos erop uit te gaan in de natuur i.p.v. de hele tijd binnen te zitten, en liefst niet te ver van huis. Uiteraard wil je ook even dat warme, gezellige kampvuur ervaren in de donkere wintermaanden en in de gezonde buitenlucht zitten met lekker (echt) eten. Je wil uiteraard ontspannen maar hebt ook die innerlijke drive om nuttige, avontuurlijke dingen bij te leren en effectief te doen! Je wil wat uitgedaagd worden op mentaal, fysiek & verbaal vlak en je weerbaarheid versterken in de natuur! En nee, je wil daarvoor niet per se naar Zweden, Zwitserland of Canada gaan 😉

Je zit misschien iets te vaak naar je scherm te kijken naar jouw gevoel en je voelt dat je even uit je (dagelijkse) gewoontes en omgeving moet. Even op de resetknop drukken. Voorts wil je ook niet nadenken en opletten wat voor gezond eten je moet bereiden.

Waar vind je zoiets?

Op het Krav Into The Wild weekend!

Superveel voordelen die je ervaart op één weekend waarna je er terug met een opgeladen, verzadigd gevoel tegenaan kan in deze onvoorspelbare tijden! Plus de rust die je ervaart na 2 dagen géén (social) media te checken, daardoor ga je je lichter voelen in je hoofd en lijf. Een weekend waarbij je voldoende ontspant en toch nuttige dingen doet & bijleert zoals de basis van zelfverdediging en vuur-,  mes- en bijlvaardigheden.

Ons kot is de natuur

Het is in deze tijden zeer verwarrend om nog aan iets te willen/mogen deelnemen zonder de exacte consequenties ervan te kennen. Wat als je in de bossen in Vlaanderen, weg van de drukke en gestresseerde maatschappij, toch voldoende rust + vrijheid kan vinden bij een kampvuur en op eigen tempo leren om jezelf te verdedigen verdedigen (met of zonder contact!). Bovendien is het een enorme boost voor jouw immuunsysteem om lekker gezond buiten te kunnen zijn, iets dat in deze door angst gedomineerde tijden geen kwaad kan 😉

Lekker in het bos met voldoende privacy (enkel wat kippen die vrij rondlopen) je ding kunnen doen. Een afwisselend weekend met voldoende rust en actieve momenten, perfect in balans zodat je met meer energie naar huis gaat. En de locatie (Waasland) is, op zijn zachtst uitgedrukt, uniek!

 • Zelf vuur maken (tondel, fire steel, soort hout, enz.)
 • Intro mes- & bijlvaardigheden + knopen
 • Kajakken (2 groepen)
 • Krav Maga basics & ontwapeningstechnieken (mes, stok & vuurwapens)
 • Boogschieten
 • Ademhalingstechnieken voor meer rust & kracht
 • Bos

Je onthoudt de avontuurlijke dingen in het leven! 1 van de redenen waarom jij leeft, is om avonturen en vrijheid te beleven in en met de natuur! Dus wees erbij en mis deze uniek ervaring niet!

Wat heb je te verliezen?

Wachtlijst

Van zodra de lockdown wordt opgeheven, kunnen we met een kleine groep eropuit! Wegens grote interesse bij de Defensa-leden is er al een (volzet) weekend voorzien voor hen. Als jij je gratis aanmeldt krijg je 1) 10% korting bij het volgende Krav into the wild event + 2) voorrang! Je krijgt als eerste een mailtje in je inbox met een uitnodiging!

Praktische info:

 • Kleine groep van max. 10 personen (afhankelijk van maatregelen) – vanaf 4 personen gaat het door!
 • Prijs wordt gecommuniceerd bij opheffing lockdown
 • Je kan in een tent/caravan of blokhut overnachten. Tent = zelf mee te brengen.
 • 5 maaltijden inbegrepen!
 • Contactloos participeren kan altijd indien gewenst.

Ga je me op avontuur?! Let’s gooooo! Vamoooosss!